Erfaren uppdragsansvarig byggnadskonstruktör sökes

Byrån för arkitektur & konstruktion Stockholm Hongkong AB

BAK Stockholm Hongkong AB är ett ungt och innovativt företag som trotsar en annars konservativ bransch. Genom att inneha både arkitekter och konstruktörer, dvs. de två mest centrala kompetenserna i projekteringsfasen, inom samma företag kan projekteringen effektiviseras rejält. 

Kvalitetssäkring, effektivisering och kreativitet är ett nyckelord som de anställda på BAK Stockholm Hongkong ständigt har i åtanke och jobbar utefter. 

Vi växer och söker nu en erfaren och självgående konstruktör till Stockholmskontoret. 

Som uppdragsansvarig konstruktör ansvarar du för att leda dina egna projekt i mål. Du ska ha förmågan att planera projekten, sätta budgetar, interngranska, delegera arbete till kollegor samt vägleda dem. 

 

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och frihet undereget ansvar. Genom våra unika processer ges du möjligheten att arbeta med sådant som är värdeskapande för en konstruktör, som att lösa konstruktionsutmaningar, träffa kunder, gå på projekteringsmöten och hantera intressanta projekt. Du kommer att ha huvudansvaret i en ledande roll där du kan fokusera på de mer värdeskapande uppgifterna och till din hjälp har du kollegor som bistår med ritnings- och beräkningsassistans.

Vi tror att man presterar bäst när man jobbar med det man tycker är roligt och är bra på. Av den anledningen har vi format våra arbetsprocesser så att uppdragsansvariga konstruktörer kan fokusera på konstruktionslösningar, funktioner och kvalitet. 

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och är bekväm med att växla mellan svenska och engelska.

Om tjänsten låter intressant eller om du har några frågor, är du välkommen att skicka in ditt CV via karriärsportalen